Civet de Jabalí Restaurant Borda Xixerella de cuina Andorrana Mediterrània i Internacional T.841100

Civet de Jabalí Restaurant Borda Xixerella de cuina Andorrana Mediterrània i Internacional T.841100
Borda Xixerella Restaurant de cuina Andorrana, Mediterrània Civet de Jabali - Civet de Senglar. A molts dels nostres clients els crida l’atenció descobrir que el nostre civet de senglar porta xocolata. I és que la xocolata marida molt bé amb el potent gust de la carn del senglar i altres carns de caça major. Macerem la carn de porc senglar en vi negre juntament amb les verdures amb les quals després farem el guisat, d’aquesta manera aconseguim un sabor rodó. Sens dubte, aquest plat es mereix un bon vi negre i un pa de crosta cruixent. 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Comprar EAU-THERMALE AVÈNE Xeracalm A.D. Crema relipidizante en Gran Farmàcia Andorra. La Crema relipidizante XeraCalm A.D alivia las pieles muy secas con tendencia a la dermatitis atópica y al picor gracias a la combinación de activos excepcionales

Autocaravanas de ocasión Sierra Nevada, las mejores autocaravanas de segunda mano y seminuevas en España. https://autocaravanassierranevada.com/ Si estás pensando en comprar una autocaravana de segunda mano o seminueva,

La Sangria Grill Restaurant à Meritxell. Notre Chef cuisinera Le Couscou... Les prochains vendredis soir et le week-end à La Sangria Grill Restaurant à Meritxell. Notre Chef cuisinera Le Couscous, un plat tout à fait, équilibré avec tous les ingrédients indispensables pour faire un repas sain est agréable