El comú d’Encamp va entregar ahir les claus de l’alberg de la Baronia a Bomosa, l’empresa que juntament amb Bio Bio i Roc Roi es va fer amb la concessió de l’espai el novembre passat.

El comú d’Encamp va entregar ahir les claus de l’alberg de la Baronia a Bomosa, l’empresa que juntament amb Bio Bio i Roc Roi es va fer amb la concessió de l’espai el novembre passat.

Segons va explicar la CEO de Bomosa, Gemma Riu, la voluntat és “impulsar una reforma per construir un ecohostal on promocionar el turisme de qualitat, el turisme ecològic i el turisme de munta­nya”. Les obres començaran al setembre, per tal de no interferir en les colònies que es fan durant el juliol, i la previsió és que el nou espai, que s’anomenaran Andor­ra Mountain Camp, es posi en funcionament a principi del 2017. Serà llavors quan també es posi en marxa la nova oferta d’activitats que anirà lligada a l’alberg.
    Riu va assegurar que “les reformes seran significatives”, tot apostant per energies renovables i assegurant que sigui una instal·lació “sostenible i ecològica”. Pel que fa a la capacitat, la voluntat és mantenir les 54 places actuals, que es distribuiran en habitacions de 2, 4 i 6 persones, i ampliar-les amb la construcció de 10 cúpules geodèsiques. La intenció és que les esferes es comercialitzin de manera diferent, ja que es considera que el públic objectiu és sensiblement diferent al que acolliria l’alberg. De fet, la directora general de Bomosa va indicar que el que busquen és “impulsar el turisme de qualitat” i, per tant, el públic a qui es dirigeixen és “turisme preocupat per la natura, amb inquietuds culturals i ecològiques elevades”.
    Inicialment s’havia previst que la concessionària invertís uns 620.000 euros a l’espai dels Cortals, però ahir des de Bomosa es va admetre que finalment els diners que hi destinaran seran més dels previstos, si bé no van concretar quina serà la inversió total. També es va destacar els llocs de treball que es generaran, que es va indicar que amb tota seguretat seran més de deu.
    De la seva banda, el conseller de Joventut, Turisme i Esports del comú d’Encamp, Xavi Fernández, va destacar que “engeguem un projecte il·lusionant per al comú i la parròquia”, que “té la intenció de desestacionalitzar el turisme d’hivern i aconseguir que la gent ens visiti durant tot l’any”. De fet, Fernández es va mostrar convençut que amb aquesta nova explotació “podrem arribar a fer una de les entrades més espectaculars a la vall del Madriu” i que “donarà molta força a la zona”.
    Amb relació a l’adjudicació és per a un termini de quinze anys. La concessionària aportarà un cànon fix anual de 6.000 euros més un cànon variable del 4% dels ingressos bruts. A més, el contracte també ha previst un descompte del 15% en el preu per als clubs i associacions de la par­ròquia i un preu de 23 euros al dia, infant i monitor per a les colònies que organitza cada estiu el comú d’Encamp.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Comprar EAU-THERMALE AVÈNE Xeracalm A.D. Crema relipidizante en Gran Farmàcia Andorra. La Crema relipidizante XeraCalm A.D alivia las pieles muy secas con tendencia a la dermatitis atópica y al picor gracias a la combinación de activos excepcionales

Autocaravanas de ocasión Sierra Nevada, las mejores autocaravanas de segunda mano y seminuevas en España. https://autocaravanassierranevada.com/ Si estás pensando en comprar una autocaravana de segunda mano o seminueva,

La Sangria Grill Restaurant à Meritxell. Notre Chef cuisinera Le Couscou... Les prochains vendredis soir et le week-end à La Sangria Grill Restaurant à Meritxell. Notre Chef cuisinera Le Couscous, un plat tout à fait, équilibré avec tous les ingrédients indispensables pour faire un repas sain est agréable