La directora d’Ski Andorra, Marta Rotés, va assegurar ahir que l’objectiu de l’entitat és i seguirà sent “apostar per la qualitat i portar el màxim de clients a casa nostra”.

Andorra Mountain
Andorra Mountain (Photo credit: Wikipedia)
Andorra February 2006. Unidentified location i...
Andorra February 2006. Unidentified location in one of the Grandvalira ski resorts. (Photo credit: Wikipedia)

La directora d’Ski Andorra, Marta Rotés, va assegurar ahir que l’objectiu de l’entitat és i seguirà sent “apostar per la qualitat i portar el màxim de clients a casa nostra”.

Amb aquestes paraules, va voler donar resposta al president de l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i de Muntanya (ACEM), Xavier Nolla, que dijous va fer una crida als esquiadors espa­nyols perquè es quedin al Pirineu català en comptes d’anar al sud de França o a Andorra.
    Rotés, que no va voler entrar en cap mena de polèmica amb Nolla, va dir que l’únic que espera amb vista a la nova temporada és “que hi hagi neu per a tothom”, de manera que “tant els responsables de les estacions com els esquiadors en quedin contents”. I va remarcar que si tant aquí com al Pirineu català s’obtenen uns gruixos importants de neu, serà l’esquiador “qui tindrà l’última paraula sobre quines són les estacions que ofereixen millor servei”. 
    D’aquesta manera, la directora d’Ski Andorra va insistir en el fet que “el que cal és lluitar entre totes les estacions andorranes perquè els esquiadors de fora segueixin venint”, i que això només es podrà aconseguir “si continuem treballant com fins ara, i la meteorologia ens acompanya”.
   
Baró evita la controvèrsia
Qui tampoc no va voler generar més controvèrsia va ser el cònsol major de la Massana, David Baró, l’únic dels mandataris comunals afectats amb qui ahir va poder contactar el Diari. Concretament, Baró va dir, en al·lusió a les declaracions de Nolla, que “és legítim que cadascú defensi el seu territori”, però va recordar que “Andor­ra té pistes magnífiques, on tothom és benvingut”. En aquest sentit, va instar els turistes catalans “que ens coneguin i que tornin a venir; tenim un petit gran país, en qualitat i encant, amb un gran producte”.
    Xavier Nolla va fer els polèmics comentaris durant la presentació a Madrid de les novetats per a la temporada d’hivern de les setze estacions d’esquí catalanes. Així, l’ACEM va presentar els principals eixos d’actuació amb vista a la temporada d’hivern, amb una inversió de sis milions d’euros i una previsió de venda de forfets que ascendeix a dos milions.
    Per a aquest curs, que des de l’associació van qualificar de bo pel que fa a les previsions meteorològiques, el president de l’entitat va demanar als esquiadors espanyols que triïn les estacions catalanes en lloc d’altres destinacions com el sud de França o Andorra, “tant per proximitat com per la qualitat i la quantitat del producte”.

Enhanced by Zemanta

Comentarios

Entradas populares de este blog

Comprar EAU-THERMALE AVÈNE Xeracalm A.D. Crema relipidizante en Gran Farmàcia Andorra. La Crema relipidizante XeraCalm A.D alivia las pieles muy secas con tendencia a la dermatitis atópica y al picor gracias a la combinación de activos excepcionales

Autocaravanas de ocasión Sierra Nevada, las mejores autocaravanas de segunda mano y seminuevas en España. https://autocaravanassierranevada.com/ Si estás pensando en comprar una autocaravana de segunda mano o seminueva,

La Sangria Grill Restaurant à Meritxell. Notre Chef cuisinera Le Couscou... Les prochains vendredis soir et le week-end à La Sangria Grill Restaurant à Meritxell. Notre Chef cuisinera Le Couscous, un plat tout à fait, équilibré avec tous les ingrédients indispensables pour faire un repas sain est agréable