Giacomelli Immobiliària a Andorra producte propi, serietat iImmobiliària a Andorra amb producte propi, serietat i solvència. Cerquem la qualitat de servei, lloguer, compra, venda i traspàs de negocis i finques.
Pisos en venda, cases en venda, chalets en venda, apartaments en venda i lloguer. Tot tipus d’inversions immobiliaries al Principat d’Andorra.


Pisos de lloguer a Andorra a l'Avda Santa Coloma de 108 m, tot exterior i molt lluminós. Consta de saló menjador amb balcó, 3 habitacions, 2 amb un segon balcó, totes amb armaris, cuina tancada,1 bany, 1 lavabo, safareig i pàrquing inclòs bon Preu.  http://www.immobiliariagiacomelli.com/ca  

Comentarios

Entradas populares de este blog

Vidal Balaguer, el artista maldito del Modernismo La sala de arte Gothsland expone 30 obras poco conocidas de uno de los pintores e ilustradores más brillantes, y silenciados, de la Barcelona de principios del siglo XX

Anuncios de trabajo que dan pena por no decir "Asco" que malos deben ser en su trabajo buscan un Adminstrativo contable / community manager - Una vergüenza, Oficina de proyectos TIC en Zaragoza selecciona administrativo/a contable/comunnity manager . Desarrollará de las siguientes Tareas: