El proper cap de setmana torna a Encamp la trobada de vehicles antics ‘Weekend dels 60’ organitzada per l’Associació Andorra de Vehicles Antics (AAVA), en col·laboració amb el Comú d’Encamp, Andorra Turisme, Tabandor i el Museu de la Moto de Canillo.


El proper cap de setmana torna a Encamp la trobada de vehicles antics ‘Weekend dels 60’ organitzada per l’Associació Andorra de Vehicles Antics (AAVA), en col·laboració amb el Comú d’Encamp, Andorra Turisme, Tabandor i el Museu de la Moto de Canillo.

El president de l’AAVA, Lluís de Juan, espera aplegar més de seixanta vehicles clàssics provinents d’Espanya, de França i d’Andorra, en un cap de setmana que considera ‘entranyable i lúdic, obert al públic de totes les edats, que faran vida a Encamp durant tot el cap de setmana’.

Els actes començaran dissabte 12 de maig amb la concentració i exposició dels vehicles, que aniran arribant de 9.30 a 12 hores. Al migdia sortiran agrupats en una rua que passarà per Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, per tornar a les 13 hores al Prat Gran d’Encamp, moment en què el Cor Rock d’Encamp actuarà per a tots els assistents. En finalitzar l’actuació musical es realitzarà un dinar de germanor.

Les activitats de dissabte a la tarda s’iniciaran amb una altra rua, que en aquesta ocasió es desplaçarà cap a La Massana, Ordino, i arribaran a Canillo a través del Coll d’Ordino, vila on visitaran el Museu de la Moto. En finalitzar la visita, seguirà la rua fins al carrer dels Veedors d’Escaldes-Engordany, on s’estacionaran els vehicles. Els participants podran gaudir d’unes hores de relaxació a Caldea o bé realitzant compres.

La jornada finalitzarà a les 21.30 hores a la sala de conferències del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp amb el sopar temàtic, que en aquesta edició estarà ambientat en la pel·lícula de Grease. En acabar el sopar, on els assistents hauran d’anar disfressats amb la temàtica de la vetllada, la festa continuarà amb un lliurament de premis (conductors més jove i més vell, cotxe més elegants, clubs), un ball de disfresses i una discomòbil.

Diumenge començarà la jornada a les 9.30 hores amb l’exhibició dels vehicles per al públic que hi vulgui acostar-se i amb una gimcana d’habilitat de conducció, que es realitzarà al mateix Prat Gran. A les 12 hores es tornarà a fer una rua en direcció a Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, per tornar cap a les 14 hores al Prat Gran d’Encamp on es realitzarà un altre dinar de germanor. La trobada finalitzarà cap a les 16 hores, amb el retorn de tots els participants als seus llocs d’origen.

Pel que fa als dinars de germanor i al sopar temàtic, estan oberts a tothom prèvia reserva, que es pot realitzar abans de divendres 12 de maig a través del correu electrònic aava@aava.ad o bé al telèfon 335 798.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Comprar EAU-THERMALE AVÈNE Xeracalm A.D. Crema relipidizante en Gran Farmàcia Andorra. La Crema relipidizante XeraCalm A.D alivia las pieles muy secas con tendencia a la dermatitis atópica y al picor gracias a la combinación de activos excepcionales

Autocaravanas de ocasión Sierra Nevada, las mejores autocaravanas de segunda mano y seminuevas en España. https://autocaravanassierranevada.com/ Si estás pensando en comprar una autocaravana de segunda mano o seminueva,

La Sangria Grill Restaurant à Meritxell. Notre Chef cuisinera Le Couscou... Les prochains vendredis soir et le week-end à La Sangria Grill Restaurant à Meritxell. Notre Chef cuisinera Le Couscous, un plat tout à fait, équilibré avec tous les ingrédients indispensables pour faire un repas sain est agréable