ESTORES PAQUETTO L'estor paquetto és una cortina molt similar a l'estor plegable, amb el qual comparteix moltes característiques.

ESTORES PAQUETTO
L'estor paquetto és una cortina molt similar a l'estor plegable, amb el qual comparteix moltes característiques. No obstant això, no té varetes, el que li dóna al teixit una caiguda més natural, irregular, orgànica i despreocupada.
Recull mitjançant un cordó que travessa les anelles cosides a les cintes verticals.
AVANTATGES admet nombrosos teixits, ja que els requisits perquè una tela pugui ser utilitzada en aquest tipus de cortines són mínims: tot just són necessàries unes simples proves d'aprest i rectitud en el tall. Fàcils de rentar. Com passa amb l'estor plegable, el conjunt del teixit s'adhereix a un velcro que s'estén al llarg de la guia superior, de manera que es desmunten fàcilment, de manera que les podrà rentar amb la freqüència que vulgueu.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Vidal Balaguer, el artista maldito del Modernismo La sala de arte Gothsland expone 30 obras poco conocidas de uno de los pintores e ilustradores más brillantes, y silenciados, de la Barcelona de principios del siglo XX

Impremta Envalira des de 1974 avancem amb nova maquinària a Andorra Offset, Color & Digital