Vall Banc ja és a les mans de JC Flowers El consell d’administració de l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) va formalitzar ahir l’acord d’adquisició de Vall Banc per part de la societat d’inversió nord-americana JC Flowers & Co.

El consell d’administració de l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) va formalitzar ahir l’acord d’adquisició de Vall Banc per part de la societat d’inversió nord-americana JC Flowers & Co.

En un comunicat, l’AREB va informar que el fons d’inversió ja ha obtingut “les preceptives autoritzacions” de l’Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF) i del Govern d’Andorra pel que fa a “l’autorització d’inversió estrangera”. L’organisme considera, així, que “d’aquesta manera es dóna compliment a allò acordat el 21 d’abril del 2016”, amb referència a la tria de JC Flowers com a culminació del procés públic de subhasta de la nova entitat, creada arran de la crisi de BPA propiciada per la nota de la FinCEN del març de l’any passat. La compa­nyia dels Estats Units s’ha fet amb el control de Vall Banc per un preu total de 29 milions d’euros.
“Amb aquesta finalitat la firma d’inversió dels Estats Units ha dut a terme el desemborsament inicial previst i està subjecta a una sèrie esglaonada de pagaments vinculats a l’evolució del negoci”, va concretar en la nota l’AREB.

Comentarios

Entradas populares de este blog

SERRALLERIA MUNDIAL ANDORRA esta especialitzada en decoració i l’Interiorisme en ferro

25è aniversari de la Constitució del Principat d'Andorra. Jordi Barcelo Big Band i Sardanes T.360387