L'"engany" del PSOE, a la portada d''El Mundo'

L'"engany" del PSOE, a la portada d''El Mundo'

'El Mundo' destaca que "el PSOE demana sortir al carrer alhora que la UE acredita el seu engany" en referència a l'anunci de Brussel·les que "confirma que Espanya va tenir un dèficit ocult de 25.000 milions". Destaca també que "la 'trama Gürtel' també va untar el PP balear amb bosses de luxe".
En la mateixa línia, 'La Razón' obre edició destacant que "el PSOE sí que va mentir en la xifra del dèficit", però afegeix que "Espanya retrocedeix, Rajoy accelera".
'El Periódico' obre edició amb una portada dedicada a Sant Jordi i el Barça i destaca que tots dos "creixen": la Diada gràcies a la literatura i l'equip, que confia arribar a Munic.
L''Abc' destaca "l'engany comptable" del PSOE i destaca en subtítol que "les borses s'enfonsen per l''efecte Hollande'". El diari destaca també que "El País Basc paga les pensions gràcies a la solidaritat de la resta d'Espanya".
'El País' obre edició amb "la segona recessió en els tres últims anys" en què entra Espanya i destaca Le Pen promou la derrota de Sarkozy per liderar la dreta".

Comentarios

Entradas populares de este blog

Appartement de luxe els Vilars Escaldes. Appartement élégant et spacieux à vendre a Escaldes

Compra venda de pisos a Andorra Prat Condal Andorra LA CLAU GROUP ANDORRA IMMOBILIARIA T.+376726746