L'"engany" del PSOE, a la portada d''El Mundo'

L'"engany" del PSOE, a la portada d''El Mundo'

'El Mundo' destaca que "el PSOE demana sortir al carrer alhora que la UE acredita el seu engany" en referència a l'anunci de Brussel·les que "confirma que Espanya va tenir un dèficit ocult de 25.000 milions". Destaca també que "la 'trama Gürtel' també va untar el PP balear amb bosses de luxe".
En la mateixa línia, 'La Razón' obre edició destacant que "el PSOE sí que va mentir en la xifra del dèficit", però afegeix que "Espanya retrocedeix, Rajoy accelera".
'El Periódico' obre edició amb una portada dedicada a Sant Jordi i el Barça i destaca que tots dos "creixen": la Diada gràcies a la literatura i l'equip, que confia arribar a Munic.
L''Abc' destaca "l'engany comptable" del PSOE i destaca en subtítol que "les borses s'enfonsen per l''efecte Hollande'". El diari destaca també que "El País Basc paga les pensions gràcies a la solidaritat de la resta d'Espanya".
'El País' obre edició amb "la segona recessió en els tres últims anys" en què entra Espanya i destaca Le Pen promou la derrota de Sarkozy per liderar la dreta".

Comentarios

Entradas populares de este blog

Comprar EAU-THERMALE AVÈNE Xeracalm A.D. Crema relipidizante en Gran Farmàcia Andorra. La Crema relipidizante XeraCalm A.D alivia las pieles muy secas con tendencia a la dermatitis atópica y al picor gracias a la combinación de activos excepcionales

Autocaravanas de ocasión Sierra Nevada, las mejores autocaravanas de segunda mano y seminuevas en España. https://autocaravanassierranevada.com/ Si estás pensando en comprar una autocaravana de segunda mano o seminueva,

La Sangria Grill Restaurant à Meritxell. Notre Chef cuisinera Le Couscou... Les prochains vendredis soir et le week-end à La Sangria Grill Restaurant à Meritxell. Notre Chef cuisinera Le Couscous, un plat tout à fait, équilibré avec tous les ingrédients indispensables pour faire un repas sain est agréable